Розвадівська територіальна громада

Львівська область, Стрийський район

13.07.2023 15:51

Оголошення про проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку в с. Пісочна Стрийського району

фон.jpg

Оголошення про проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку в с. Пісочна Стрийського району 

Львівської області

1. Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу

Виконавчий комітет Розвадівської сільської ради Стрийського району Львівської області

2. Прізвище, посада та контактні номери телефонів осіб, уповноважених здійснювати зв'язок з учасниками конкурсу

Гелета М.Р. – заступник сільського голови,  голова конкурсної комісії, тел. (03241) 51-598;

3. Критерії оцінки конкурсних пропозицій

Для участі у конкурсі учасник повинен надати документи, що підтверджують його відповідність наступним критеріям:

1) ціна послуги, що включає відповідно до статті 10 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» витрати на утримання багатоквартирного будинку, прибудинкової території, поточний ремонт спільного майна багатоквартирного будинку, винагороду управителю з розрахунку на 1  кв.м. загальної площі багатоквартирного будинку.

2 )рівень забезпеченості учасника конкурсу матеріально технічною базою.

3) наявність персоналу, що відповідає кваліфікаційним вимогам до професій працівників та має необхідні знання і досвід (з урахуванням договорів щодо залучення співвиконавців).

4) фінансова спроможність учасника конкурсу.

5) наявність досвіду роботи з надання послуг у сфері житлово-комунального господарства.

 4. Вимоги до конкурсних пропозицій та перелік документів

Для участі у конкурсі необхідно подати такі документи.

  • Заяву, у якій зазначають:

Фізичні особи-підприємці – прізвище, ім’я, по батькові, реєстраційний номер облікової картки платника податків, серію та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків, повідомили про це відповідний контролюючий орган і мають відмітку у паспорті про право здійснювати платежі за серією та номером паспорта).

Юридичні особи – повне найменування, код за ЄДРПОУ.

  • До заяви додаються документи, які підтверджують наявність у штаті щонайменше одного найманого працівника, який пройшов професійну атестацію на відповідність кваліфікаційним вимогам професії “менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)“ (для управителя – юридичної особи), або документи, що підтверджують проходження професійної атестації або наявність у штаті за трудовим договором щонайменше одного найманого працівника, який пройшов професійну атестацію на відповідність кваліфікаційним вимогам професії “менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)“ (для управителя – фізичної особи-підприємця).

Оригінали або завірені належним чином копії таких документів:

  • Обгрунтована цінова пропозиція що включає в себе витрати на утримання багатоквартирного будинку, прибудинкової території, поточний ремонт спільного майна багатоквартирного будинку, винагороду управителю з розрахунку на 1 м кв. загальної площі багатоквартирного будинку.

  • Для підтвердження рівня забезпеченості учасника конкурсу матеріально-технічною базою надається довідка в довільній формі про наявність обладнання та матеріально- технічної бази із зазначенням місцезнаходження, переліком основних засобів.

  • Учасником надається довідка у довільній формі, що містить інформацію про наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації, з зазначенням досвіду роботи у даній сфері (або урахуванням договорів щодо залучення співвиконавців).

  • Для підтвердження фінансової спроможності учасником надається:

а) фінансова звітність ( баланс та звіт про фінансові результати форма №2) суб'єкта господарювання за останній звітній період (копії фінансової звітності подаються за той звітний період, за який на момент подання пропозиції були вже подані у відповідний орган);

б) довідка відповідних органів державної податкової служби про відсутність (наявність) заборгованості з податків та обов’язкових платежів до бюджету, дійсна на час подання пропозицій.

  • Належним чином засвідчені копії документів, що підтверджують досвід роботи з надання послуг у сфері управління (обслуговування та утримання будинків та прибудинкових територій), в тому числі, відомості про досвід роботи (власний та/або засновників) у сфері надання житлово- комунальних послуг з визначенням кількості років, місяців досвіду роботи та з обов’язковим наданням копій підтверджуючих документів (договорів, рішень тощо).

  • Документи, що підтверджують повноваження посадової особи або представника учасника щодо підпису документів конкурсної пропозиції.

  • Учасники конкурсу мають право, крім передбачених конкурсною документацією подавати у складі конкурсної пропозиції також інші документи, що підтверджують досвід роботи з надання послуг у сфері житлово-комунального господарства, рівень кваліфікації, знання та досвід персоналу (нагороди, дипломи, свідоцтва, сертифікати, рекомендації тощо).

  • Лист-згода на обробку персональних даних у разі неможливості надання будь-якого з документів, учасник має право надати у складі конкурсної пропозиції письмові пояснення з цього приводу.

Інформація про загальний обсяг заборгованості співвласників та невиконані зобов’язання щодо проведення перерахунку розміру плати за послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій

 

5. Дата огляду об’єктів конкурсу та доступ до них

с.Пісочна, вул. Привокзальна 18 - 30 205,03 грн.

с.Пісочна, вул. Привокзальна 20 - 16 790,65 грн.

с.Пісочна, вул. Привокзальна 22 - 4 038,14 грн.

с.Пісочна, вул. Привокзальна 24 - 8 005,92 грн.






 

Доступ до Об’єктів конкурсу та огляд будинків буде проводитись з 24.07.2023 по 26.07.2023 року включно з 10.00 до 17.00 години.

Учасники конкурсу, що бажають взяти участь у огляді об’єктів конкурсу, повідомляють про це голову конкурсної комісії не пізніше ніж за три дні до огляду.

 6. Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій

Конкурсна пропозиція подається учасником конкурсу на адресу: 

с. Розвадів вул. Біласа і Данилишина, 18А.

Стрийський район, Львівська область
Кінцевий строк подачі документів – 12.08.2023.  
Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій не може бути менший ніж 30 календарних днів з дати опублікування оголошення про проведення конкурсу і зазначається в оголошені.

7. Місце, дата та час розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями

с. Розвадів вул. Біласа і Данилишина, 18А.

Стрийський район, Львівська область (зал засідань)

14.08.2023 о 10:00 год.