Розвадівська територіальна громада

Львівська область, Стрийський район

16.06.2023 13:36

Повідомлення про оприлюднення проекту Детального плану території (ДПТ) та звіту про стратегічну екологічну оцінку (СЕО)

648c3cf2cc361__InShot_20230616_134319169.jpg

1) Детальний план території земельних ділянок з метою реконструкції з перепрофілюванням виробництва заводу силікатної цегли у виробництво виробів з газобетону ТзОВ «Розвадів будматеріали» в с.Розвадів Стрийського району Львівської області.
2) Орган, що прийматиме рішення про затвердження ДПТ та Звіту про СЕО – Розвадівська сільська рада Стрийського району Львівської області. Розробник ДПТ та СЕО – ТзОВ «Карпати Арх-Проект».
3) Процедура громадського обговорення та строки подання пропозицій та зауважень у процесі здійснення СЕО здійснюється відповідно до ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку», а саме:
а) дата початку проведення громадського обговорення та строки обговорення – 30 днів з дня оприлюднення повідомлення з 15.06.2023р. до 17.07.2023р.;
б) способи участі громадськості: пропозиції (зауваження) можуть подаватися в письмовій формі фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по-батькові, місця проживання, із особистим підписом. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.
в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:
Громадські слухання ДПТ та звіту про СЕО відбудуться 17.07.2023 року за адресою: 81634, Львівська область, Стрийський район, с. Розвадів, вул.Біласа і Данилишина, 18А, Розвадівська сільська рада. Початок слухань о 11.00 год.
г) Ознайомитися з проектом і надати зауваження та пропозиції щодо проекту ДПТ та звіту про СЕО можна за адресою: Розвадівська сільська рада (81634, Львівська область, Стрийський район, с. Розвадів, вул.Біласа і Данилишина, 18А). Адреса сайту: https://rozvadivotg.gov.ua/
ґ) Розпорядником інформації щодо стану довкілля та інформації пов’язаної
зі здоров’ям населення, що стосується ДПТ є Розвадівська сільська рада.
4) Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту
ДПТ та звіту про СЕО: не передбачено.