Розвадівська територіальна громада

Львівська область, Стрийський район

06.04.2023 14:35

ОГОЛОШЕННЯ! Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту містобудівної документації

642eae9e690e8__63d3affaa9ac6__image1-6.jpg

Розвадівська сільська рада Стрийського району Львівської області, повідомляє про оприлюднення проекту: «Детальний план території з земельної ділянки для розширення та обслуговування худобо-забійного пункту в с. Розвадів, вул. Кар’єро-вапняна, Стрийського району Львівської області» та звіту про його стратегічну екологічну оцінку.

З 01 березня по 01 квітня 2023 року триватиме громадське обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення вищеназваних робіт.

Підстава розроблення: Рішення Розвадівської  сільської ради Стрийського р-ну  №1042  від 23.06. 2022 р.

Замовником детального плану території є: Розвадівська сільська рада Стрийського р-ну Львівської області.

Розробником проекту є: ФОП  М. Лопушанський.

Із проєктом містобудівної документації та звіту про його стратегічну екологічну оцінку можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Розвадівської сільської ради: http:// rozvadivotg@ukr.net або за адресою: 81634, Розвадів, вулиця Біласа і Данилишина, 18А.

Письмові зауваження та пропозиції щодо проекту детального плану території та до звіту про стратегічну екологічну оцінку можна подавати до 01 квітня 2023 року до Розвадівської сільської ради або на електронну скриньку : http:// rozvadivotg@ukr.net 

Усі пропозиції розглядаються замовником містобудівної документації у місячний термін з дня їх надходження. Пропозиції та зауваження громадськості мають бути обґрунтовані, а також містити посилання на положення відповідних законодавчих та інших нормативно-правових актів, державних стандартів, норм і правил. 

Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Відповідальною посадовою особою Розвадівської сільської ради та організацію розгляду пропозицій є Яцишин Роман Михайлович.

Лист Розвадівська ТГ

ЗВІТ СЕО