Логотип

Розвадівська територіальна громада

Львівська область, Стрийський район

12.09.2024 10:04

Молодь Львівської області запрошують подавати заявки на проєкт «Молодіжні лідери Львівщини: ІмпактБус»

aa1fc671-21c2-4aeb-b1a8-c668384ebf4b.jpg

Проєкт “Молодіжні лідери Львівщини: ІмпактБус” – краща практика молодіжної роботи в Україні 2021 року, яку відтоді реалізовує КЗ ЛОР “Львівський обласний молодіжний центр”.

Унікальна можливість, яка робить неформальну освіту доступною для молоді з найвіддаленіших громад Львівської області. Під час візитів у населені пункти Львівщини команда центру разом з тренерами проводять тренінги, лекції, стратегічні сесії, консультації, а також ігри для командотворення, які насамперед відповідають потребам молодих людей.

ІмпактБус реалізовують четвертий рік поспіль і за цей час вдалося здійснити 131 візит, завітавши в кожний з дев’яти районів Львівської області. Учасниками наших візитів стали 2 597 осіб, які в супроводі тренера навчалися генерувати ідеї та прописувати проєкти, досліджували, як створити молодіжну центр чи раду, як стати лідером і проживати своє життя, збалансовуючи розвиток у трьох сферах — інтелектуальному, емоційному та фізичному. Крім того, допомагали підвищити обізнаність молоді в темі фінансової грамотності та проводили ігри з командотворення для посилення згуртованості команд різних організацій та ініціатив.

Для того, щоб проєкт «Молодіжні лідери Львівщини» приїхав у Вашу громаду, необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням https://forms.gle/1WYnaRdhxUUAdZDB7 . У ній Ви зможете ознайомитися з переліком тем, а також дізнатися більше про формат візитів у громади. 

Будемо вдячні за поширення цієї можливості серед активної молоді, громадських організацій, які діють на території громади та тих, кому, на Вашу думку, це може бути актуально. 

Послугу надаємо безоплатно. Вона спрямована на рівний доступ усіх молодих людей до прав, ресурсів, можливостей та інформації.

У разі виникнення додаткових запитань або ж пропозицій співпраці пишіть на сторінку Львівського обласного молодіжного центру.