Логотип

Розвадівська територіальна громада

Львівська область, Стрийський район

02.08.2024 09:40

КОНКУРС “МОЛОДІЖНИЙ ЛІДЕР ЛЬВІВЩИНИ”

43b71050-8e3f-427f-bcf5-c377f84698ae.jpg

Управління молоді та спорту Львівської ОДА спільно з Львівським обласним молодіжним центром організовує конкурс «Молодіжний лідер Львівщини» серед працівників у сфері роботи з молоддю в громадах Львівщини.

Завданням конкурсу є створення позитивної конкуренції між молодіжними працівниками у громадах області та популяризація роботи молодіжних працівників на Львівщині та підвищення в учасників конкурсу знання законодавства, молодіжних програм різних рівнів у сфері роботи з молоддю в цілому.

Учасниками конкурсу можуть бути представники молодіжних центрів, молодіжних рад та громадських організацій, які працюють з молоддю та які ведуть свою діяльність у одній або кількох громадах Львівської області. Делегуватись можуть працівники, волонтери чи керівники цих організацій.

Учасники делегуються до конкурсу своєю організацією, заповнивши форму http://surl.li/bhxpyb та прикріпивши офіційний лист довільної форми за підписом керівника організації або за офіційним листом начальника галузевого управління, якому підзвітний центр. Одна організація може делегувати тільки одного представника, який братиме участь у всіх етапах конкурсу.

Дедлайн заповнення форми - 9 серпня 2024 року. Дедлайн подачі показників діяльності організації для участі в конкурсі - до 23:00 12 серпня. Голосування молоді - з 10 по 18 серпня.

усі учасники конкурсу проходитимуть три етапи: загальне тестування на знання у сфері молодіжної роботи, законодавства та програм різних рівнів; оцінка показників діяльності організації; голосування молоді області. Конкурс завершуватиметься підсумковою подією з нагородженням переможців.

Більше інформації про конкурс можна знайти на сайті Львівського обласного молодіжного центру:https://www.youthcenter.lviv.ua/about/#contest або за номером телефону - (032) 2612 275.