Розвадівська територіальна громада

Львівська область, Стрийський район

04.07.2024 16:23

Запрошуємо до участі в Програмі «Організація та супровід програми стажувань молоді в органах публічної влади»

6686a25d6710d__Додаток.png

Програма стажування розроблена НАДС у співпраці з Міністерством молоді та спорту України за підтримки UNDP в Україні та фінансування уряду Данії.

Програма складається з декількох компонентів: 

- освітнього серіалу «Організація стажування молоді в органах публічної влади» на платформі Дія.Освіта;

- триденного тренінгу 17-19 липня в м. Київ;

- організації та проведення стажування для молоді в громадах, представники яких успішно завершили навчання (у період з серпня по жовтень 2024 року).

Умови участі:

- участь у всіх компонентах програми «Організація та супровід програми стажувань молоді в органах публічної влади» щонайменше двох людей від органу місцевого самоврядування;

- проходження онлайн навчання;

- участь у триденному офлайн тренінгу;

- організація стажування для щонайменше 5 представників та представниць молоді загальною тривалістю не менш як місяць.

Після успішного проходження навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Організація та супровід програми стажувань молоді в органах публічної влади» учасники та учасниці отримають сертифікати обсягом 1 кредит ЄКТС.

Серед учасників, які успішно пройшли онлайн та офлайн навчання, буде відібрано 10 громад, які отримають підтримку в організації та проведенні стажування для молоді в органах місцевого самоврядування. UNDP разом з досвідченою громадською організацією забезпечать органи місцевого самоврядування комунікаційною підтримкою, та супроводом на всіх етапах підготовки та проведення стажування для молодих людей.

Перевага надаватиметься органам місцевого самоврядування, які ще не реалізовували схожих проєктів.

У разі виникнення бажання взяти участь, просимо до 5-го липня 2024 року заповнити анкету за посиланням: https://forms.gle/vqC838wPjQQMuqWC6

Джерело: управління молоді та спорту.